Vituttaako ketään muuta omat synttärit?

Puristaa vanne päätä ja kovaa. Ärsyttää. Ikää tulee ja jotta voisi näyttä vielä 10 vuoden päästä ihmiseltä eikä kasalta niin pitäisi katsoa mitä syö ja liikkua säännöllisesti. Meni polvi ei voi liikkua. Hissillä rappuset ylös ja alas. Kävellä voi tasaisella.

Hain lapseni kotiin isältään. Vituttaa sekin. Pentu kiukuttelee ja toinen vittuilee. Jipii tätä perhe riemua. Käytiin thaimaalaisessa syömässä ja siellä sentään osasivat käyttäytyä. Hienoa, että joku opetus mennyt perille.

Vituttaa edelleen. Ainoa lahja minkä haluaisin koko maailmalta olisi, että Dreamy ilmoittaisi heittäneensä sen vitun ämmän pihalle. Oltiin eilen taas mesessä jokunen tunti. Vittu, että vituttaa kun toinen on pihalla omasta elämästään kuin avaruusasemalta karannut kärpänen. I can fly but don´t know how to breath cos there is no air in here......... *kuolon korinaa*

Olipa hilpeää tekstiä. Ei voi muuta kun vituttaa. Vituttaa kun eräs tulee johon on mennyt maku ja toinen tulee johon on mennyt vielä enemmän maku. Heillä molemmilla on jotain yhteistä.. ovat kummilasteni äitejä! Mitä tästä opimmekaan? Ei mitään..