Hienoa! Aurinko paistaa ja eilen tuli verotoimistolta tieto, että 150 egee tulee veronpalautusta. Tuostahan vielä puuttuvat kaikki matkakulut, remonttikulut sekä vuokratulot, joten saa nähdä kuinka paljon tosiasiassa takaisin päin tulee.

Tänään piti mennä kuntosalille, mutta taitaa jäädä väliin. Pitäisi käydä ostamassa 5 synttärilahjaa, käydä pankissa, tehdä simaa, pestä pyykkiä jne. Ei kerkee kaikkee.. kun yöksi menen töihinkin..

Kahville saa muuten tulla ensi tiistaina 15-18. Ehkä ehdin leipoakin jotain maanantaina..

Eilen oli valtaisa vitutus päällä. Menkat ja tytön isä laittaa erittäin järkeviä viestejä. Itse olen sitä mieltä, että niitä tyhmiä kysymykisiä ON olemassa ja niihin pitää vastata tyhmällä vastauksella. Eli viesti kuului: Pitäiskö sun tehdä jotain kun R:lla alilämpöä 34,6? Vastasin: Tein jo. Soitin poliisille sekä omalle lääkärillesi ja ehdotin sinulle osastopaikka.

Ei laittanut mitään takaisin. Illalla laitoin myös 19 viestiä hänelle jossa kyselin seuraavanlaisia asoita: voiko alilämpö johtua jäätön syönnistä? Onko parempi antaa lakujädeä vai trioa? Jos antaa punaista jaffaa niin nostaako punainen väri lämpöä? Meillä ei ole punaista jaffaa niin voitko tuoda. Jos nukutaan niin jätätkö limun parvekkeelle. Ai, mutta meillä ei parveke ny käytössä kun julkisivuremontti. Huhuu.. Pitäskö mun herättää toi lapsi ja mitata lämpö? Onko ärsyttävää kun saa viestejä? Toivottavasi puhelin äänettömällä, ettet herää näihin. Pitäskö tilata ny amppari? Mulla lämpö 35,6 ni me kuollaan kohta molemmat! *kuolon korinaa*

Jokainen lause siis omaan viestiin.. ja kaikki lähetty klo 23 jälkeen. Lakihan sanoo, että toiselle voi lähettää viestejä vaikka kuinka paljon (siis 1000 viestiä viikossa ei ole häirintää) jos sisältö ei riko lakia.. ja kellon ajalla ei väliä.. Näin laki siis meillä Suomessa. Marju siis kävi tekemässä entisestään rikosilmoitusta ja 3300 viestistä vain jokunen rikkoi lakia. No, ne riittivät siihen ilmotukseen..

Taidan oikeesti hakea eduskuntaan sekä tykätä itseni lakivaliokuntaan..